Original Taste of Thai – Min Thai Takeaway

Drømmen om at få sin egen Thai Takeaway har eksisteret længe.
Pludselig opstod muligheden. Nanthida overtog den eksisterende Thai Takeaway på Dirch Passers Alle 84. Det skete den 3. november 2017.

Nanthida – også kaldet Min (deraf navnet  – Min Thai Takeaway) har allerede masser af erfaring fra andre Takeaway’s og arbejde i kantine under Sodexo-koncernen.
Erfaringen er brugt til at fastlægge menu, skrive egenkontrolprogram, finde de rigtige leverandører og gøre stedet klar.

Min har også lavet mad til selskaber, foreninger m.m. hvor bl.a. ambassadør og personale fra den Thailandske ambassade har deltaget flere gange med meget positiv respons.

Mad ud af huset til virksomheder, selskaber, familiefester m.m. klarer vi gerne efter aftale. Det er allerede sket flere gange siden åbningen. Bl.a. med leverancer til firmaarrangementer. F.eks. på Dirch Passers Alle med 40 mennesker. Har man lyst til at sidde og spise i cafeen, eller vil man hygge sig med familie og venner, er det en oplagt mulighed i den nye butik.
Nu hvor vi har åbent fra kl 12.00 hver dag, giver det også mulighed for medarbejdere at benytte vores hyggelige cafe. En mulighed som flere og flere benytter sig af.

Menukortet indeholder en række populære Thai-retter. Med de fleste retter kan man vælge mellem kylling, oksekød eller tofu. Nogle retter kan man også vælge med rejer eller and.
Faktisk kan man i stor udstrækning få sin mad lavet, som man ønsker det. Stærk eller mindre stærk. Vegetar eller vegan er også en mulighed.
Specielle thailandske retter har vi på vores Thai-menukort. Det er blevet en meget stor succes, og vi har hver dag besøg af thailændere, som sætter pris på mad der smager, som den laves i Thailand.

Alt laves af friske råvarer og flere specialiteter er hjemmelavede. F.eks. forårsruller og thailandske fiskefrikadeller.
Bekræftiget af Levnedsmiddelkontrollen, at det er ægte hjemmelavet.

Man kan både hente maden, ringe og bestille eller komme og spise på stedet. Hyggelige omgivelser hvor man kan sidde og nyde den gode thai-mad med en thailandsk øl eller et godt glas vin.

Der er rigtig gode muligheder for at afholde arrangementer i cafeen for en overkommelig penge. Det kan være en fødselsdag, firmafrokost, events, præsentationer eller lignende.

Min og hendes medarbejdere Sa, Briew og Noi tager imod gæster med den velkendte thailandske gæstfrihed og service.